Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Cégünk a Fázom-Klíma Bt. 2018 óta foglalkozik a lakossági klímák telepítésével, karbantartásával és szervizelésével. Működésünk pár éve alatt, jelentős referencia listára tettünk szert, amit elsősorban a becsületes és lelkiismeretes munkavégzésünknek köszönhetünk.

Ezt a web oldalt azért hoztuk létre, hogy azoknál az embereknél, akiknél a lakossági klíma berendezéseket hibásan szerelték fel és ezért elengedték a hűtőközeget, újra töltsük, vagy megjavítsuk.

Sok esetben a szakemberek egy új készülék vásárlását és beüzemelését javasolják. Mi úgy gondolkodunk, hogy kisebb anyagi ráfordítással, ezek a gépek ismét megbízhatóan fognak éveken keresztül üzemelni!

Mit értünk ez alatt?
Cégünk minősített klímaszerelője a helyszínen átnézi a berendezést és feltárja a hűtőközeg hiány okát, majd ajánlatot tesz Önnek, az azonnali javításra. Itt nem csak a hűtőközeg újratöltését értjük, hanem a valós hiba elhárítását!

Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat és van rá mód, hogy azonnal elvégezzük a munkát, akkor akár 1-2 óra alatt, Ön ismét egy megbízható klímaberendezés tulajdonosa lehet!

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal!
Munkáinkat az egész ország területén végezzük!

Szervizvezető:
Farkas Zoltán (hűtő-, klíma és hőszivattyú szerelő, villanyszerelő) 06-70-321-7911
Cégvezető:
Zajzon Rita Zsuzsánna 06-70-371-5539